Hemmaplan 22 oktober 2016

Hyllie klart för division 3!

Harrie stod upp bra mot Hyllie i den sista kvalomgången.

– Vi hade inget att spela för, så jag är stolt över spelarna. Det blev 1-1 och jag tycker att vi borde fått en straff i den 88:e minuten. Hade vi satt den och vunnit så hade Flagg gått upp istället, sa Harries tränare Richrd Koffed, som nu slutar och istället tar över Uppåkra nästa säsong.

I Hyllie var glädjen stor:

– Bästa laget vann, och de bästa tränarna! Folk sa att vi inte skulle kunna gå upp med 20 nya spelare. Men det gjorde vi. Jag slog till och med vad med vår ordförande, det ska han få äta upp i kväll. Vi har fått ihop en fantastisk grupp, sa Hyllies tränare Esbjörn Berghult.

Resultat

Harrie FF – Hyllie IK 1–1 (1–1)

Målskyttar

Harrie FF

  • Johan Hede (str)

Hyllie IK

  • Joakim Svensson