MFF-podden 9 maj 2016

MFF-podden 81: Tunga förluster, taktiska märkligheter och vägen uppåt

MFF-podden med Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka och pratar bland annat om Oscar Lewickis utvisning mot Häcken och följderna den fick, samt Allan Kuhns fördröjda reaktion på det numerära underläget. Och varför fick utvisningen en sån enorm effekt på MFF?

Andreas Ekberg ger Oscar Lewicki röštt kort i cupfinalenš. Foto: Christian Ö…rnberg

Med amatörmässig efterklokhet tar vi också en titt på straffavgörandet. Kunde MFF ha gjort något annorlunda? Dessutom: tränarens luring som kunde ha bitit Häcken i häcken.

Och vad var egentligen grejen med Rasmus Bengtsson och cupfinalen? Sa han verkligen nej till att sitta på bänken? Och varför fick han i så fall spela från start mot HIF tre dagar senare?

Podden går såklart vidare med derbyförlusten mot Helsingborg, där vi försöker sätta fingret på exakt vad det är som gör att MFF pendlar så mycket i kvalitet från match till match. Vilka gemensamma nämnare finns för de tre förlustmatcherna mot Jönköping, Sundsvall och Helsingborg?

”Staketrävarna” snackar om tyngsta veckan någonsin. Vad tycker du? Vilka är MFF:s tyngsta förluster i dina ögon? Hör av dig på Twitter @mffpodden

Men allt går inte i moll. Fredrik Lindstrand och Max Wiman hittar gott om ljuspunkter och podden pratar vidare om hur MFF ska hitta tillbaka till vinnarspåret.

På lördag väntar Gefle och åtminstone tre ändringar i MFF:s startelva: är det dags för Enock Kofi Adu nu?

Dessutom exklusiv rapportering bakom kulisserna: in-pod-uppdatering från presentationen av den isländska EM-truppen.

***

För att lyssna rekommenderar vi tex Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra podspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.

Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.

Annars går det bra att lyssna i spelaren ovan.