Annons:
Annons:
Annons:
Max Wiman punktmarkerar MFF

Lågtryck på träningen

Det rådde lågtryck både i luften och på träningen i dag.

MFF hade än färre spelare ute på planen i fotbollsträning. Men det var ett medvetet val.

– Vi ville gå ner i intensitet för att kunna gå upp i morgon inför helgens matcher, förklarade tränaren Rikard Norling. Så vissa av spelarna stannade inne i gymmet.

Skojade lite med Erik Friberg, som instämde i att det annars såg ut som att en del fick spela båda matcherna i helgen. Men Rikard Norling såg lugn ut.

– Vi har kunnat genomföra träningarna enligt plan och vi ska nog ha de flesta med till helgen. Det är bättre att stå över ett par träningar nu än att riskera att bli borta flera veckor.  Men vi tar inga risker då heller förstås, med tanke på att vi har cupmatch nästa helg.


  • Jake_1234

    Max, off-topic, men kan du inte luska lite i vad Edward Ofere sysslar med nu. Vad jag förstår är han klubblös sedan i höstas.

  • maxwiman

    Tyvärr vet jag inte mer än du. Har inte hört att han har någon ny klubbadress.

Max Wiman

Krönikör och reporter på sportredaktionen på Sydsvenskan. Såg min första MFF-match 1968 som tioåring, då laget på Malmö stadion besegrade AC Milan med 2-1 i Europacupen. Har sedan dess med relativt stor regelbundenhet följt Malmö FF. Rent yrkesmässigt har jag gjort det sedan 1978 då jag började på sportredaktionen. I bloggen hoppas jag kunna förmedla aktuella nyheter kring Malmö FF, och då inte bara A-laget, men också reflexioner hur laget och föreningen fungerar och mår ur ett kritiskt perspektiv.

Arkiv

Sök i bloggen

Annons:
Annons:

toppnyheterna just nu
Annons: